Τι είναι το Little Bob?

Το Brainobrain στόχο έχει να αναδείξει τους διαφορετικούς τρόπους μάθησης που μπορεί να μάθει ένα παιδί! Αρχίζοντας από μικρή ηλικία, το παιδί μπορεί ευκολότερα να εξερευνήσει το τεράστιο εύρος των δυνατοτήτων του όσο αφορά τη μάθηση, χρησιμοποιώντας και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου του. Τα παιδιά, από τη μέρα που γεννιούνται, απορροφούν πληροφορίες από το περιβάλλον γύρω τους πάρα πολύ γρήγορα, γεγονός που καθιστά πολύ σημαντική την εκπαίδευση του μυαλού τους από μικρή ηλικία.

Σύμφωνα με πολλές έρευνες, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη μια πλευρά του εγκεφάλου τους περισσότερο από την άλλη και αυτό συμβαίνει εξαιτίας των παραδοσιακών μεθόδων μάθησης που υπήρχαν μέχρι τώρα. Ως αποτέλεσμα, πολλές μελέτες για την ανάπτυξη του εγκεφάλου στα παιδιά έδειξαν ότι, χρησιμοποιώντας τις παλιές μεθόδους μάθησης, οι ενώσεις (συνάψεις) μεταξύ των δύο ημισφαιρίων είναι πολύ λίγες.

Εν αντιθέσει, εγκαθιδρύοντας μεθόδους που βοηθούν τα παιδιά να χρησιμοποιούν και τις δύο πλευρές του εγκεφάλου τους εξίσου και ταυτόχρονα, καταλήγουμε στη δημιουργία περισσότερων ενώσεων μεταξύ των δύο ημισφαιρίων. Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά γίνονται ταχύτερα, ευέλικτα και πιο αποδοτικά στην καθημερινότητά τους, εφόσον αναπτύσσονται οι δεξιότητες και οι δυνατότητές τους.

Το Brainobrain έρχεται για να φέρει μια μεγάλη αλλαγή στις ζωές των παιδιών με το να εκσυγχρονίσει τις μεθόδους μάθησης και διδασκαλίας, δεσμεύοντας τα παιδιά από μικρή ηλικία. Είναι σημαντικό για τα παιδιά να ενταχθούν στην οικογένεια του Brainobrain νωρίς για να πετύχουν την πλήρη ανάπτυξη του εγκεφάλου, απολαμβάνοντας τα οφέλη της για όλη τους τη ζωή!

Πρόγραμμα Little Bob
Πρόγραμμα Little Bob για ηλικίες 5-7 χρονών

4 ενότητες – 3 μήνες για κάθε ενότητα
Μία φορά την εβδομάδα για δύο ώρες
Μέχρι 10 παιδιά σε κάθε τμήμα
Αξιολόγηση σε κάθε επίπεδο
Διεθνής Πιστοποίηση Brainobrain σε κάθε επίπεδο
Συμπληρώνοντας το πρόγραμμα των Little Bobs, τα παιδιά μπορούν να συνεχίσουν στο Brainobrain πρόγραμμα στο 3ο επίπεδο, μέχρι και το τελευταίο (10ο επίπεδο)