Widget Image
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul esse molestie consequat vel illum veridolore eu fer feugiat eorum claritatem nulla...
Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany +49 30 24041420
support@select-themes.com
Links
Follow Us

? T.I.M.E. Καλοκαιρινό Σχολείο 2021 ? ?

? T.I.M.E. Καλοκαιρινό Σχολείο 2021 ?
? Το Τ.Ι.Μ.Ε και φέτος με πολλή χαρά και ανυπομονησία, ετοίμαζει ένα διασκεδαστικό και εποικοδομητικό Καλοκαιρινό Σχολείο, όχι μόνο στη Αραδίππου αλλα και στο παραρτήμα μας στην Ορόκλινη!!
Τηρώντας, βέβαια, ΟΛΑ τα μέτρα ενάντια στον Covid-19 (όπως αυτά ορίζονται και μετατρέπονται από το Υπουργείο Παιδείας), όπου με ενθουσιασμό και ζήλο, οι εκπαιδευτές μας θα παρέχουν ένα ασφαλές, υποστηρικτικό και διαπαιδαγωγικό περιβάλλον και στους 2 μας χώρους μέχρι και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
✅ Μέχρι τον Σεμπτέμβρη, τα παιδιά των Καλοκαιρινών Σχολείων του Τ.Ι.Μ.Ε. θα φρεσκάρουν τις γνώσεις τους στα Ελληνικά και Μαθηματικά καλύπτοντας τυχών κενά που δημιουργήθηκαν αυτή την ακαδημαΐκη χρονία, παράλληλα με τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Τα Καλοκαιρινά Σχολεία του T.I.M.E. υπόσχονται μία εξαιρετική ευκαιρία στα παιδία ηλικίας 4 – 14 χρονών να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στα ακόλουθα:
? Ελληνικά / Μαθηματικά
? Ρομποτική και Κωδικοποίηση (Coding)
? Τέχνη και Χειροτεχνία
? Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
? Επιστήμη και πειράματα
? Μουσική
? Αγγλικά
? Θέατρο
? Χορός
? Πολεμικές Τέχνες
? Γυμναστική και ακροβατικά
? Εκδρομές / πολλές εκπλήξεις
✅ Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και τα τμήματα είναι ολιγομελή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο ☎️24 400 767

Post a Comment

Name

E-mail Address

Website