Widget Image
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul esse molestie consequat vel illum veridolore eu fer feugiat eorum claritatem nulla...
Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany +49 30 24041420
support@select-themes.com
Links
Follow Us

Οι Εγγραφές Άρχισαν: Hip Hop

Όλοι οι τύποι χορού προσφέρουν μεγάλα οφέλη, αλλά αν έχετε ένα παιδί που προτιμά να σκάει παρά να κάνει πλιέ, το hip-hop μπορεί να είναι μια φανταστική διέξοδος γι ‘αυτούς. Ιδού γιατί.

Ενδυναμώνει

Είτε γρήγορα, τόσο έξαλλα, είτε χαλαρά, όσο και cruisin ’, τα χιπ-χοπ κομμάτια τροφοδοτούνται από το ρυθμό. Οι χορευτικές κινήσεις είναι γεμάτες δύναμη, δίνοντας στον χορευτή μια πραγματική αίσθηση δύναμης και «κατέχοντάς το» στη σκηνή. Ακόμα και ο πιο συγκρατημένος χορευτής μπορεί να φέρει λίγο σάσο και ένα πονηρό χαμόγελο στην πίστα! Χτίζεται η αυτοπεποιθήση,  αυτό είναι σίγουρο. (Και να είστε σίγουροι, επιλέγουμε πάντα κομμάτια κατάλληλα για την ηλικία.)

Street-cred στο σχολείο

Εάν υπάρχει σχολική ντίσκο, διαγωνισμός ταλέντων ή ακρόαση πληρώματος χιπ χοπ στο σχολείο, το παιδί σας θα κάνει μερικές φοβερές κινήσεις και θα μπορεί να κρατήσει τη δική του στην πίστα. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στο να τους κάνει να αισθανθούν ότι ανήκουν και ότι έχουν μια ιδιαίτερη θέση  στη σχολική τους κοινότητα.

Καλλιτεχνική έκφραση

Οι χορευτές χιπ-χοπ ενθαρρύνονται να αφήσουν τη μουσική να τους συγκινήσει, έτσι τα μαθήματα συχνά παρέχουν ευκαιρίες στα παιδιά για ελεύθερο και αυτοσχεδιασμό. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητα του παιδιού σας. Η ευκαιρία να εκφραστούν είναι επίσης μια εξαιρετική διέξοδος για να ξεσπουν και να εξισορροπήσουν τα συναισθήματα τους.

Σωματική δραστηριότητα

Οι φυσικές απαιτήσεις του hip-hop μπορεί να είναι αρκετά υψηλές, οπότε τα παιδιά θα κάνουν μια πραγματικά υπέροχη αερόβια προπόνηση στα μαθήματα! Θα είναι πιο γυμνασμένα, αλλά θα απολαμβάνουν επίσης καλύτερη ισορροπία, ευελιξία και συντονισμό. Το Hip-hop δεν αφορά πάντα την επιτυχία στις κινήσεις -ενσωματώνει επίσης κινήσεις δανεισμένες από τζαζ και στιχουργικά στυλ, έτσι θα αναπτύξουν νέα ταλέντα και δεξιότητες.

Φίλοι Και Όμoιοι

Σε οποιαδήποτε μαθήματα χορού, τα παιδιά θα συναντηθούν και θα συνδεθούν με άλλα παιδιά που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με αυτά. Είναι σημαντικό να έχετε αυτές τις φιλίες εκτός σχολείου, για να τους δώσετε μια ευρύτερη αίσθηση του ποιοι είναι σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα αγόρια, καθώς μπορεί να μην γνωρίζουν άλλους άντρες χορευτές που μπορούν να τους εμπνεύσουν και να τους υποστηρίξουν.

Μπορεί να είναι η μόνη τάξη που κάνουν

Πάντα υποστηρίζουμε ότι οι χορευτές πρέπει να είναι καλά εξασκημένοι σε όλα τα στυλ, αλλά αν το παιδί σας θέλει να κάνει μόνο ένα μάθημα ή αυτό είναι το εύρος του προϋπολογισμού σας, μπορεί ακόμα να γίνει σπουδαίος χιπ-χοπερ, ακόμα κι αν δεν μαθαίνει άλλα στυλ. Σε αντίθεση με τα σύγχρονα ή στιχουργικά στυλ (που απαιτούν από τον χορευτή να έχει βάση στο μπαλέτο), το hip-hop δεν εξαρτάται από τις δεξιότητες εκμάθησης σε άλλες τάξεις.

Τόση πλάκα

Σε αντίθεση με τη δομή των τάξεων όπως το μπαλέτο (που είναι φανταστικά για την εκμάθηση αυτού του στυλ, αλλά δεν ταιριάζουν σε κάθε παιδί), τα μαθήματα hip-hop προσφέρουν ένα πιο ελεύθερο στυλ κίνησης. Τα παιδιά θα ακούν συχνά τα πιο πρόσφατα τραγούδια στην τάξη, γεγονός που τους κάνει να ξεχνούν ότι μαθαίνουν οτιδήποτε – διασκεδάζουν πάρα πολύ!

Hip Hop Στο ΤΙΜΕ

Το μάθημα του Hip Hop στο ΤΙΜΕ διεκπαιρόνται σε είδικα διαμορφωμένη αίθουσα, με συγκεκριμένο δάπεδο και έμπειρο δάσκαλο. Τα μαθήματα λαμβάνουν μέρος σε διάφορες ώρες και μέρες κατα την διάρκεια της βδόμαδας. Για περισότερες πληοφορίες, παρακαλώ πάρτε στο 24 400 767.

 

Post a Comment

Name

E-mail Address

Website