Widget Image
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul esse molestie consequat vel illum veridolore eu fer feugiat eorum claritatem nulla...
Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany +49 30 24041420
support@select-themes.com
Links
Follow Us
Image Alt

Προετοιμασία για το Δημοτικό

Η προνοητικότητα πάει τα παιδιά ένα βήμα μπροστά

Προετοιμασία για το Δημοτικό

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ. ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.

Στα κατάλληλα μαθήματα προετοιμασίας για το δημοτικό, τα παιδιά μαθαίνουν να γνωρίζουν αλλά και να γράφουν τα γράμματα του αλφαβήτου, να τα προφέρουν και να σχηματίζουν λεξούλες. Μέσα από εικόνες, ζωγραφιές, τραγούδια και άλλα μέσα σύγχρονης τεχνολογίας τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας. Οι αριθμοί έρχονται στην ζωή τους μέσα από χρώματα σχήματα και ιστορίες που τα βοηθούν να θυμούνται πιο εύκολα το κάθε ένα απ’ αυτά, ενισχύοντας έτσι την μνήμη τους.

Παράλληλα, σε ένα πρότυπο περιβάλλον εκπαίδευσης, τα παιδιά ξεκινάνε να βάζουν κάποια από τα σημαντικότερα θεμέλια της υγιούς προσωπικότητας του ανθρώπου. Την κοινωνικοποίηση, την ομαδικότητα, τον σεβασμό στην διαφορετικότητα, την προσαρμοστικότητα και τον προγραμματισμό.