Widget Image
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul esse molestie consequat vel illum veridolore eu fer feugiat eorum claritatem nulla...
Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany +49 30 24041420
support@select-themes.com
Links
Follow Us
Image Alt

Γνωρίστε μας

Καλωσορίσατε στο T.I.M.E. Private Institute. Εδώ, που από τον Σεπτέμβριο του 2016, έχουμε ως σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας στον χώρο της εκπαίδευσης, της ψυχαγωγικής δημιουργικής απασχόλησης και της μάθησης.

Με γνώμονα την προσωπική ανάπτυξη του κάθε ενός. Μικρού και μεγάλου!

Το φροντιστήριο μας, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας Κύπρου προσφέρει ένα ευρύ πλαίσιο θεμάτων μάθησης για όλες τις ηλικίες.
Κύριος στόχος είναι η συνεχόμενη ανάπτυξη τόσο των υπηρεσιών και μαθημάτων που παρέχουμε, όσο και η προσωπική ανοδική εξέλιξη του κάθε μαθητή στις τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις μας.
Ξεκινώντας από την ηλικία των 4ων, τα παιδιά εντάσσονται στη κοινωνία του Τ.Ι.Μ.Ε. όπου σε ένα ολοκληρωμένο απογευματινό πρόγραμμα μαθαίνουν να ανεξαρτητοποιούνται από την οικογένεια τους.  Μαθαίνουν να μπορούν να συμμετέχουν και να ακολουθούν πλήρης πρόγραμμα απασχόλησης ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του κάθ’ ενός από αυτά. ‘Εχουν την ευκαιρία, καθ’ όλη τη διάρκεια της μαθητικής τους διαδρομής να πορευθούν με τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς του Τ.Ι.Μ.Ε, από την προδημοτική μέχρι και την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού.
Τα χρόνια του σχολείου, είναι γεμάτα από μοναδικές και ταυτόχρονα καθοριστικές στιγμές για την ποιότητα της υπόλοιπης τους ζωής, γι’αυτό η διαδικασία της μάθησης αποτελεί πλέον μία ευχάριστη και συνάμα αποδοτική αλληλεπίδραση του μαθητή με κεντρικής σημασίας άτομα.
Ως ένα καινοτόμο σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο, το Τ.Ι.Μ.Ε. αναβαθμίζεται καθημερινά με νέες συναρπαστικές ιδέες και συνεργασίες. Με την αφοσίωση και την πολυετή πείρα του προσωπικού, η επιτυχία και η προσωπική εξέλιξη, είναι εγγυημένες!

Δίπλα στους γονείς και παππούδες!

Το T.I.M.E. Private Institute, έρχεται να ελαφρύνει το πρόγραμμα των γονέων και κηδεμόνων. Παρέχοντας καθημερινά υπηρεσίες μεταφορικού μέσου από το σχολείο ή το σπίτι και πίσω, με ευρωπαϊκών προδιαγραφών λεωφορεία και μεσημεριανό φαγητό. Επίσης, με την λειτουργία του καθιερωμένου Πρωινού Σχολείου κατά την διάρκεια των σχολικών αργιών και διακοπών, οι γονείς νιώθουν πάντα ασφαλείς πως έχουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον για να αφήσουν τα παιδιά τους όσο αυτοί εργάζονται!

Δίπλα στους φοιτητές και ενήλικες!

Σημαντική είναι και η έμφαση που δίνει το ινστιτούτο μας, στην εκπαίδευση φοιτητών και ενηλίκων σε ποικιλία θεμάτων μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, πρακτικής εξάσκησης, σεμιναρίων αλλά και ατομικά. Με στόχο την παροχή των υψηλότερων επιπέδου γνώσεων, το Τ.Ι.Μ.Ε. καθημερινά εμπλουτίζει το δίκτυο συνεργασιών με παγκόσμιους φορείς, ούτως ώστε οι μαθητές του να έχουν την δυνατότητα απόκτησης διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιητικών.

Δίπλα σας και στο σπίτι, διαδικτυακά!

Σταθμός στην εξελικτική πορεία του Τ.Ι.Μ.Ε. αποτέλεσε η δημιουργία του ‘Τ.Ι.Μ.Ε. Virtual School’. Διαδικτυακών ή και υβριδικών μαθημάτων, τα οποία εντάχθηκαν στην καθημερινή ροή την λειτουργίας του φροντιστηρίου, παρέχοντας την δυνατότητα καθημερινής πρόσβασης των μαθητών στα διαδικτυακά μαθήματα και την συστηματική επικοινωνία με τους καθηγητές τους, προάγοντας τη διαδραστικότητα και την αλληλεπίδραση ακόμα και από το σπίτι.

Οι επιτυχίες μας

Όρεξη για νέες ανακαλύψεις και προκλήσεις, εξειδίκευση, δημιουργικότητα και συνέπεια, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μας διακατέχουν. Έχοντας ως αρχή μας την συνεχόμενη άνοδο στις επιτυχίες των μαθητών μας, στηρίζουμε μικρούς και μεγάλους σε κάθε βήμα που χρειάζεται να κάνουν για να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους.

Τα ποσοστά επιτυχίας μας, αντικατοπτρίζουν την αποτελεσματικότητα της ουσιαστικής εκπαίδευσης που παρέχει το φροντιστήριο μας.

A-Levels, SATs & Medicine Exams 00%
IGCSE, IELTS & TOEFL 00%
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ & ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 00%
ΕΙΣΔΟΧΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 00%
2063
Τετραγωνικά

Υπερσύγχρονων Χώρων

612
Ενεργοί Μαθητές

Ακαδημαϊκή Χρονιά 2020-21

42
Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Εξειδικευμένο σε όλες τις ειδικότητες

3
Παραρτήματα

Σε όλη τη Λάρνακα! Αραδίππου - Ορόκλινη - 3ο Σύντομα

#Timers_Team

Μια λέξη που αντιπροσωπεύει όλα όσα το T.I.M.E. πρεσβεύει καθημερινά, είναι Η ΟΜΑΔΑ. Μαζί, μικροί και μεγάλοι, γονείς και προσωπικό, καθορίζουμε την εξελικτική πορεία της κοινωνίας του Τ.Ι.Μ.Ε και όλων όσων διασχίζουν καθημερινά τις πόρτες του. Το κλειδί για την επιτυχία μας λοιπόν, είναι ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά, και μαζί μέσω της διαφορετικότητας μας δημιουργούμε το αύριο… παρέα!
Η οικογένεια του T.I.M.E. συνεχώς εμπλουτίζετε με νέα πρόσωπα όλων των ειδικοτήτων, γεμάτα όρεξη και γνώσεις γύρω από το αντικείμενο τους.