Widget Image
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul esse molestie consequat vel illum veridolore eu fer feugiat eorum claritatem nulla...
Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany +49 30 24041420
support@select-themes.com
Links
Follow Us

Οι Εγγραφές Άρχισαν: Ρυθμική Γυμναστική

Ισως έχετε ακούσει πολλά για ρυθμική γυμναστική πρόσφατα. Αυτό το όμορφο άθλημα ενσωματώνει χορευτικές κινήσεις με στοιχεία ακροβατικών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κορδελών και στεφάνων.

Τι είναι όμως και είναι καλό για το παιδί σας;

Είναι επίσης ένα απίστευτο άθλημα να μαθει το παιδί σας από μικρή ηλικία. Το πάθος για τη ρυθμική γυμναστική αυξάνεται και κερδίζει έδαφος ως ένας μοναδικός τρόπος για να βοηθήσετε το παιδί σας να αναπτύξει τις λεπτές κινητικές του δεξιότητες, την αίσθηση του ομαδικής ηθικής και να μάθει να απολαμβάνει τη σωματική δραστηριότητα.

Από την ηλικία των 3 ετών, τα παιδιά μπορούν να εξασκήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες – αν και μια ρουτίνα για ένα μικρότερο παιδί θα αναπτυχθεί προσεκτικά για να επιτρέψει τη σωστή φυσική τους ανάπτυξη, όπως και την ανάπτυξη της χωρικής επίγνωσης.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

1. Τα βοηθά να αναπτύξουν ευελιξία και να βελτιώσουν τη σωματική τους υγεία

Οι ρυθμικές γυμναστικές ρουτίνες ενθαρρύνουν την ευελιξία και την ελαστικότητα των μυών των αθλητών. Αυτό έχει αναγνωριστεί ευρέως ως ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτυχθούν τα παιδιά, διασφαλίζοντας ότι μπορούν να είναι λεία και ευέλικτα καθώς μεγαλώνουν.

2. Τα βοηθά να συνδεθούν με τον κόσμο γύρω τους και να γνωρίζουν τη θέση τους σε αυτόν

Παράλληλα με τη φυσική υγεία που απολαμβάνουν οαυτοί οι άθλητες, η προπόνηση τους επιτρέπει επίσης να αναπτύξουν την αίσθηση του συντονισμού και της κίνησής τους. Όταν ένα παιδί μαθαίνει ρυθμική γυμναστική, μαθαίνει πώς να ελέγχει τις κινήσεις του και να γνωρίζει τη θέση του σε σχέση με οτιδήποτε άλλο γύρω του. Αυτό το είδος συνδεσιμότητας επιτρέπει στα παιδιά να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση να κατανοήσουν τον χώρο που παίρνει το σώμα τους στον κόσμο, καθώς και να εργαστούν για να διορθώσουν πρώιμα ζητήματα όπως η κακή στάση του σώματος.

3. Βοηθά στην ανάπτυξη των γνωστικών και ψυχολογικών τους αντιδράσεων

Από την εκμάθηση του τρόπου εκτέλεσης συγκεκριμένων κινήσεων, μέχρι τη μνήμη πλήρων ρουτίνων, η ρυθμική γυμναστική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καλλιεργήσετε τη συγκέντρωση και τη μνήμη στα παιδιά. Καθώς όλα σχεδιάζονται και εκτελούνται, οι γνωστικές δεξιότητες του παιδιού σας θα οξυνθούν και μπορεί να ωφελήσει την ακαδημαϊκή και ψυχική του ανάπτυξη, καθώς και τη σωματική.

4. Επιτρέπει αυξημένη εκτίμηση για τη μουσική και τον ρυθμό

Η μουσική είναι ένα ζωτικό συστατικό στη ρυθμική γυμναστική. Ως αποτέλεσμα, τα παιδιά θα κατανοήσουν πληρέστερα τη σχέση μελωδίας και ρυθμού, καθώς και να μάθουν πώς να συντονίζουν τις κινήσεις τους εγκαίρως με τη μουσική. Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανάπτυξη του ενδιαφέροντός τους για διαφορετικά στυλ και είδη μουσικής, διευρύνοντας το είδος των ήχων στους οποίους εκτίθενται.

5. Μπορεί να επηρεάσει θετικά τη ζωή τους εκτός χορού

Η πειθαρχία, η προσοχή και η αφοσίωση που απαιτεί η ρυθμική γυμναστική μπορούν να εκπέμπουν οφέλη σε όλη τους τη ζωή. Από την ανάπτυξη του είδους του συντονισμού και της σωματικής υγείας που θα τους βάλει σε μια μεγάλη πορεία στη ζωή, θα τους επιτρέψει επίσης να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να έχουν μια αίσθηση αυτοεκτίμησης.

Το TIME προσφέρει μαθήματα Ρυθμικής Γυμναστικής με τη διεθνή αθλήτρια Χρυσταλλένη Τρικομίτη. Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ

……………………………………….

 

Post a Comment

Name

E-mail Address

Website