Widget Image
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul esse molestie consequat vel illum veridolore eu fer feugiat eorum claritatem nulla...
Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany +49 30 24041420
support@select-themes.com
Links
Follow Us

Οι Εγγραφές Άρχισαν: Break Dance

Το Breakdancing συνδυάζει τη βασική δύναμη του σώματος και την ευελιξία ενός γυμναστή, με την εκρηκτική δύναμη ενός σπρίντερ. Το χορευτικό στυλ δίνει στα παιδιά μια προπόνηση ολόκληρου του σώματος χωρίς να το αισθάνονται. Τα μαθήματα βοθηούν τα παιδιά να καίνε την υπερβολική τους ενέργεια όλοχρόνοα

Απελευθερώστε τη δημιουργική τους πλευρά:

Τα μαθήματα Breakdancing δίνουν στα παιδιά πολλές ευκαιρίες να απελευθερώσουν τη δημιουργική τους πλευρά! Κάθε μάθημα ενθαρρύνει τους μαθητές να εκφραστούν μέσω του χορού και τους δίνει την ευκαιρία να αυτοσχεδιάσουν με νέα βήματα και συνδυασμούς. Η δημιουργία νέων βημάτων και η εφαρμογή της δικής τους αίσθησης σε κάθε κίνηση μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη και τη βελτίωση της αυτοέκφρασης και της αυτοπεποίθησής τους.

Γνωριμίες με νέους φίλους:

Κατά τη διάρκεια κάθε τάξης τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με άλλους μαθητές. Παρόλο που συχνά θεωρείται ατομικό άθλημα, τα μαθήματα δίνουν στα παιδιά αρκετό χρόνο να συνεργαστούν με τους συνομηλίκους τους σε συγκεκριμένα βήματα, ενθαρρύνοντάς τα να βελτιώσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Είναι επίσης ένα άθλημα όπου τα παιδιά μπορούν να γνωρίσουν νέους φίλους, να διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο εκτός σχολείου και να μάθουν πώς να συνεργάζονται αποτελεσματικά.

Σημαντικό:

Η ομορφιά του breakdancing είναι ότι ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει! Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το φύλο, είναι μια δραστηριότητα για όλους. Η ποικιλία των κινήσεων δεν εξαρτάται από το πόσο ψηλός, μικρός ή δυνατός είναι ένα παιδί, αλλά από τη διάθεση του να μάθει κάτι νέο και να αξιοποιήσει τη δημιουργικότητά του. Όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων είναι επίσης ευπρόσδεκτα, είτε το παιδί σας είναι αρχάριος είτε έχει εμπειρία στο στυλ χορού, αφου οι παραλλαγές στις κινήσεις δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να προσαρμόσουν τα βήματα και τις ρουτίνες στο επίπεδο δεξιοτήτων τους.

Γνωστικά οφέλη:

Η εκμάθηση περίπλοκων κινήσεων και η ανάγκη να θυμούνται περίπλοκες ρουτίνες θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της μνήμης των παιδιών. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στο σχολείο όταν πρόκειται για απομνημόνευση περιεχομένου ή μελέτη για ένα τεστ. Τα εβδομαδιαία μαθήματα δίνουν επίσης στα παιδιά μια έξοδο για να απελευθερώσουν την υπερβολική τους συσσωρευμένη ενέργεια, βοηθώντας στην εστίασή τους κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Ποικίλος:

Καθώς το breakdancing εξελίσσεται συνεχώς, αυτό σημαίνει ότι τα μαθήματα επίσης εξελίσσονται! Καμία δύο τάξεις δεν θα είναι ποτέ η ίδια και υπάρχει πάντα περιθώριο για αλλαγή και προσαρμογή. Τα μαθήματα είναι γεμάτα με θεμελιώδεις κινήσεις που περιλαμβάνουν toprock, footwork, drop and freezes καθώς και πολλές παραλλαγές αυτών των ασκήσεων. Καθώς τα παιδιά αρχίζουν να μεγαλώνουν, θα μετακινούνται από τα κατώτερα σε προχωρημένα τμήματα, δίνοντάς τους περιθώριο για συνεχή βελτίωση και διαφοροποίηση των δεξιοτήτων τους.

Περισότερα εδώ

 

Post a Comment

Name

E-mail Address

Website